14.8 C
Arta
27 Απριλίου 2024

Οι ειδικοί συνεργάτες του Περικλή Μίγδου διατηρήθηκαν στη νέα θητεία…

Διαβάστε επίσης

Από τις πρώτες αποφάσεις του Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου είναι η ανανέωση της συνεργασίας του με ειδικούς συνεργάτες του. Συγκεκριμένα αποφάσισε:

Την διατήρηση του Παππά Νικολάου του Σπύρου ως Ειδικού Συνεργάτη του ∆ήµου Γεωργίου Καραϊσκάκη (Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του ∆ηµάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής. Θα παρέχει συµβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευµένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά για θέµατα σχετικά µε «Εκπόνηση προµελετών, µελετών (στο µέτρο του δυνατού), τοπογραφικών διαγραµµάτων, τεχνικών δελτίων και σύνταξη προτάσεων για χρηµατοδότηση έργων του ∆ήµου µέσω επιχειρησιακών προγραµµάτων κ.λ.π., έλεγχο επιµετρήσεων έργων, εισήγηση στο ∆ηµοτικό Συµβούλιο για έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων, παρακολούθηση της νοµοθεσίας που έχει σχέση µε τα ∆ηµόσια έργα, παροχή συµβουλών, γνώσεων και τεχνολογικής βοήθειας προς το ∆ήµαρχο, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο, την Εκτελεστική και Οικονοµική Επιτροπή του ∆ήµου µας».
Κατά τα λοιπά ισχύει η 7934/01-08-2011 υπογεγραµµένη ειδική σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου µε την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών.

Την διατήρηση του Οικονόµου Γεωργίου του Αλεξάνδρου ως Ειδικού Συνεργάτη του ∆ήµου Γεωργίου Καραϊσκάκη (Πτυχιούχου Λογιστικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του ∆ηµάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής. Θα παρέχει συµβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευµένες γνώσεις, γραπτά ή προφορικά επί θεµάτων που άπτονται του προγραµµατισµού, διαχείρισης & διεκπεραίωσης επιχειρησιακών προγραµµάτων (ΕΣΠΑ κ.λ.π. ) για την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του ∆ήµου.
Κατά τα λοιπά ισχύει η 174/14.01.2015 υπογεγραµµένη ειδική σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου µε την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών

Την διατήρηση του Στέργιου Παντελή του Γεωργίου ως Ειδικού Συνεργάτη του ∆ήµου Γεωργίου Καραϊσκάκη (Πτυχιούχου Τηλεπληροφορικής και ∆ιοίκησης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Ο ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά), σε θέματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών, αξιολόγησης των έργων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, βελτίωσης της ηλεκτρονικής παρουσίας του Δήμου στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κατά τα λοιπά ισχύει η 541/12.02.2020 υπογεγραµµένη ειδική σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου µε την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών.

Την διατήρηση της Κλάγκου Ηλέκτρας του Κωνσταντίνου ως Ειδικής Συνεργάτιδας του ∆ήµου Γεωργίου Καραϊσκάκη (Πτυχιούχου Φιλολογίας), για την επικουρία του ∆ηµάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Η ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες απόψεις (γραπτά ή προφορικά), σε θέματα πολιτισμού, παιδείας και αθλητισμού και ειδικότερα παρακολούθησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων πολιτισμού, ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς, οργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων – δράσεων στους τομείς Παιδείας – Αθλητισμού που άπτονται στους τομείς των αρμοδιοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τα λοιπά ισχύει η 3013/18.08.2023 υπογεγραµµένη ειδική σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου µε την οποία έχει συναφθεί η εργασιακή σχέση και η υποχρέωση για την παροχή υπηρεσιών.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα