16.8 C
Arta
3 Μαΐου 2024

Ο Γιώργος Στύλιος για την υπόθεση του Δήμου Νικολάου Σκουφά

Διαβάστε επίσης

Ρωτήσαμε τον βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας κ. ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΟ αναφορικά με τις δηλώσεις του δημάρχου Νικολάου Σκουφά κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΥ ότι υποστήριξε την κ. ΡΟΖΙΝΑ ΒΑΒΕΤΣΗ στις προηγούμενες εκλογές.
Ο κ. Στύλιος ανέφερε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Δημάρχου, επεσήμανε δε ότι τόσο με την ιδιότητά του ως βουλευτής Άρτας και ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τα τελευταία τέσσερα χρόνια, προσπάθησε και υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις όλους τους Δήμους της περιοχής, αλλά και όλους τους δημότες και ιδιαίτερα τους αγρότες, προκειμένου να δημιουργηθούν υποδομές, αλλά και να επιλύσουν τρέχοντα προβλήματα.
Ειδικά για τον Δήμο Νικολάου Σκουφά, μας ανέφερε ότι την προηγούμενη τετραετία μόνο, συνέβαλε για να τρέξουν έργα, μελέτες και χρηματοδοτήσεις ύψους 19 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα προθυμοποιήθηκε να μας δώσει και σχετικό κατάλογο, τον οποίον και θα σημοσιεύσουμε στο επόμενο φύλλο της «Α». Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν εμπλέκεται σε τοπικιστικές σκοπιμότητες, αλλά ούτε και επιτρέπει να τον χρησιμοποιούν σε τέτοιες, προκειμένου να δημιουργούνται εντυπώσεις.
Ανέφερε δε ότι ο ίδιος είναι διαθέσιμος να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και του ζητηθεί τους κατοίκους κάθε Δήμου και στην περίπτωση αυτή του Δήμου Νικολάου Σκουφά, καθώς έχει δημιουργήσει μια ειλικρινή σχέση μαζί τους, που δεν εξαρτάται από ατυχείς δηλώσεις σε βάρος του…

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα