27.8 C
Arta
18 Μαΐου 2024

Β. Τσίρκας και Χ. Μέγας δεν ενδιαφέρονται για την θέση του υποψηφίου Δημάρχου

Διαβάστε επίσης

Στο άρθρο που δημοσιεύσαμε στις 20 Οκτωβρίου με τίτλο Οδυσσέας Δράκος: Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από τον Δήμο Αρταίων… αναφερθήκαμε στα πρόσωπα του Βασίλη Τσίρκα και του Χρήστου Μέγα, σημειώνοντας ότι “Περαιτέρω, στο παρασκηνιακό καλάθι των υποψηφιοτήτων έχουν πέσει ονόματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής: ο Βασίλης Τσίρκας, ο Χρήστος Μέγας… δεν είναι τυχαία η αναφορά τους και σχετίζονται με το ενδεχόμενο της απώλειας της τρίτης έδρας στην Άρτα. Είναι πρόσωπα που έχουν αναφορές στην αριστερά και το κέντρο, αλλά και που με την ιδιότητά τους έχουν επισκεφθεί όλα τα χωριά της Άρτας, έχουν τους δικούς τους ανθρώπους και μπορούν να έχουν έτοιμη την μαγιά του συνδυασμού, γνωρίζοντας την ανθρωπογεωγραφία του τόπου”.
Όπως σε κάθε καλόπιστο αναγνώστη διαφάνηκε, δεν κάναμε κανέναν λόγο ότι ο Βασίλης Τσίρκας και ο Χρήστος Μέγας ενδιαφέρθηκαν για την θέση του υποψηφίου δημάρχου Αρταίων. Μάλιστα ο Βασίλης Τσίρκας, παντού δηλώνει ότι τον ενδιαφέρει μόνο η κεντρική πολιτική σκηνή (εκτός κι αν η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ του αναθέσει άλλη θέση – βλέπε από 7-2-2022 άρθρο).
Ο δε Χρήστος Μέγας, θεωρεί τιμητικές τις αναφορές που κυκλοφορούν και τον παρουσιάζουν ως ιδανική περίπτωση για την θέση του Δημάρχου, ο ίδιος όμως επιμένει να είναι στοχοπροσηλωμένος στην κεντρική πολιτική σκηνή, στις δράσεις του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και σε μεγάλο βαθμό θεωρεί ότι η εμμονή στο πρόσωπό του, μπορεί να μην έχει και τόσο αγαθή προέλευση. Σε κάθε περίπτωση, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει νοικιάσει πολιτικό γραφείο στην Άρτα και εργάζεται ήσυχα, αλλά δυναμικά για τις επικείμενες εθνικές εκλογές.
Ήταν σε κάθε περίπτωση και το άρθρο μας, μια ευκαιρία να μπούνε τα πράγματα στην θέση τους, καθώς είναι γνωστό ότι τα δυο αυτά ονόματα, ήταν πρόσωπα αναφοράς στις πολιτικές συζητήσεις για το μέλλον του Δήμου Αρταίων και έτσι μπορούμε σήμερα να υπογραμμίσουμε και επισήμως ότι κλείνει γι’αυτούς αυτός ο κύκλος των υποθέσεων.

Διαβάστε επίσης

spot_img

Τελευταία Νέα